Wat is een Huis van het Kind?

Het Huis van het Kind is de lokale informatie- en ontmoetingsplaats voor ouders. Het biedt onderdak aan kindgerelateerde diensten en vormt een netwerk van verschillende partners die gezinnen in Grimbergen ondersteunen. 
Je vindt ons in de Verbeytstraat 3 in 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever).

Voor wie?

Je kan hier terecht voor alles wat met opgroeien en opvoeden te maken heeft.
Wij zijn er voor iedereen die met opvoeden bezig is:

Wat biedt het Huis van het Kind Grimbergen jou?

Ken je onze nieuwsbrief al? Schrijf je snel in want zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten in het Huis van het Kind Grimbergen en de gemeente Grimbergen! Inschrijven kan via deze link.

Het Huis van het Kind en de partners willen:

Overzicht van  onze partners met wat zij doen en waarvoor je bij hen terecht kan. 

 

Start Huis van het Kind in Grimbergen:

Het decreet over de organisatie van preventieve gezinsondersteuning van 2013, greep het OCMW Grimbergen aan voor het oprichten van het Grimbergse Huis van het Kind.

De gemeente, het OCMW en 33 partners zetten hun schouders hieronder en eind 2014 volgde de officiële opening. De Raad van Bestuur staat in voor de vormgeving van het Huis van het Kind.

 

groepmetschaapx

 

Het huis van het Kind hecht groot belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt de persoonsgegevens die haar verstrekt worden met de grootste zorg. Hieronder geven we graag meer uitleg hoe wij met uw persoonlijke gegevens omspringen.

Privacyverklaring Huis van het Kind